Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Énidő a Fürdőszobában

Az Otthoni Spa Élmény

A fürdőszoba sokkal több, mint egy hely a napi rutinok elvégzésére. Ez az a hely, ahol a nap végén kikapcsolódhatunk és feltöltődhetünk.

Az a hely, ahol szappanok, tusfürdők, masszázsolajok és fürdőbombák segítségével elérhetjük a teljes testi-lelki harmóniát.

Szappanok és Tusfürdők

Kezdd a napot egy energizáló zuhannyal, amihez használj illatos szappanokat és tusfürdőket. A frissítő illatok és a bőrt tápláló összetevők segítenek felébredni és felfrissülni.

Masszázsolajok és Fürdőbombák

 Esténként engedd el a nap fáradalmait egy meleg fürdővel, amihez egy illatos fürdőbombát és nyugtató masszázsolajat válassz. Az ellazulás soha nem volt még ilyen egyszerű.

Testápolók és Testradírok

A bőrápolás nem ér véget a zuhannyal. Használj tápláló testápolót a bőr hidratálására és testradírt az elhalt bőrsejtek eltávolítására. A bőröd hálás lesz érte.

Fürdősók és Ajándékcsomagok

Szeretnéd megosztani ezt a luxus élményt másokkal is? Válassz a fürdősók és ajándékcsomagok közül, amikben minden megtalálható a tökéletes fürdő élményhez. Ezek a csomagok a tökéletes ajándékok mindazok számára, akik szeretik a kényeztetést és a minőségi időtöltést.

Az énidő a fürdőszobában nem csak a kényeztetésről szól, hanem a saját jólétünkkel való törődésről is. Engedjük meg magunknak ezt a luxust, és tapasztaljuk meg a teljes testi-lelki harmónia érzését!

Rendezés: