Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NYEREMÉNYJÁTÉK

A NYEREMÉNYJÁTÉK ELINDULT

HAMAROSAN TELEPÍTÉSRE KERÜL AZ ALKALMAZÁS,
AHOL AKÍTV RÉSZESE LEHETSZ ÉS NYOMON KÖVETHETED AZ ESEMÉNYEKET

 

Addig kérlek regisztrálj az oldalon és készülj a nyereményözönre!

176 nyeremény, közel egymillió forint összértékben.
 

Kövess Facebook-on és Instagram-on, ahol még több információhoz juthatsz.     

GYAKORI KÉRDÉSEK

vissza az oldal tetejére

Hogyan vehetek részt a játékban? Meddig tart a játék?
Regisztrálj a weboldalon, majd fogadd el a Nyereményjáték Szabályzatot. A játék 2020. április 19.-ig, tart, a fődíj sorsolására április 23.-án kerül sor.

Mi a nyereményjáték fődíja?
A fődíj egy tablet, melyet egy egyedi tervezésű tablet tartóval együtt kap a nyertes, amely különleges diorámába lesz beépítve. A pontos kinézetét a nyertessel együtt alakítjuk ki. A nyeremény értéke 150.000 forint.

Hányszor lehet nyerni? Mikor lesz a sorsolás?
Összesen 176 nyereményt sorsolunk ki a játékosok között. Az oldalon megtalálod a sorsolások időpontjait. Napi és heti rendszereséggel lesznek kisebb nyeremények, míg a játék végén kisorsolásra kerülnek a fődíjak, a különdíjak és egyéb nyeremények.

Növelhetem a nyerési esélyemet? Hogyan?
Igen, a sorsolásokon annál nagyobb eséllyel indulsz, minél több nyereménypontot sikerül összegyűjtened. Ahány pontod van, annyiszor jelenik meg a neved a virtuális sorsoló kalapban. A szabályzatban és az adatlapodon is megtaláod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy növeld a nyereménypontjaid számát.

Hogyan értesülök ha nyertem?
A nyerteseket kihirdetjük a weboldalon, a facebook és instagram oldalainkon, de természetesen email-t is küldünk a szerencséseknek.

Hogyan tudom a nyereménypontjaimat jóváírni?
Egy példán keresztül segítünk megérteni. Miután a lájkoltad például a napi MBB Dekor facebook bejegyzését, belépsz a weboldalra, és a nyereményjáték adatlapodon kiválasztod a "Face napi bejegyzés kedvelés" aktivitást. Ezzel bővül az aktivitás listád, és miután ellenőriztük és jóváhagytuk, megkapod a nyereménypontodat. Mindezt nyomon tudod követni a nyereményjáték adatlapodon.

Hogyan kapom meg a nyereményemet?
Terméknyeremény esetén kiszállítjuk neked a megadott címre, a vásárlási kuponkódokat pedig e-mailben küldjük. Ha ehhez szükségünk lenne még információra, akkor telefonon is megkeresünk.

Elajándékozhatom a nyereményemet?
Igen. Ebben az esetben arra kérünk, hogy add meg a megajándékozott adatait, hogy kiszállíthassuk neki. Az egyszer használatos kuponkódot viszont bárkinek megadhatod, de ezt ránk bízod, akkor felkeressük vele a megajándékozottat.

 

NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZATA

vissza az oldal tetejére

A Nyereményjáték szervezője(továbbiakban Szervező) a www.mbbdekor.hu oldal üzemeltetője, Bandzsók Zsuzsanna egyéni vállalkozó (2013 Pomáz, Kadarka utca 1.)

A Játékban résztvevő személyek (Játékos)

A Nyereményjátékban részt vehet minden természetes személy, aki regisztrált tagja a www.mbbdekor.hu oldalnak. Bizonyos lehetőségekhez szükséges, hogy a Játékos megadja INSTAGRAM és FACEBOOK felhasználó nevét. Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el. (Elvált szülők esetén a szülői felügyeleti jogot gyakorló szülő.)

A Nyereményjátékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

Szervező közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);
egyéb, a lebonyolításban közvetlenül közreműködő cégek tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

A Nyereményjáték leírása

A Nyereményjátékkal kapcsolatos adminisztrációra a www.mbbdekor.hu weboldalon belül létrehozott, NYEREMÉNYJÁTÉK aloldal szolgál, melynek közvetlen elérhetősége a következő: https://mbbdekor.hu/nyeremenyjatek-85.

A Nyereményjátékban való részvételhez a weboldalra történő regisztráció és a Nyereményjáték szabályzatának (továbbiakban Szabályzat) elfogadása szükséges.

A Nyereménypontok megszerzéséhez a Szabályzatban megjelölt aktivitások végrehajtása, valamint azok weboldalon történő rögzítése és a Szervező általi jóváhagyása szükséges.

A Nyereményjáték aloldalán a következő tartalmak találhatók meg:

Játékos adatai (bejelentkezés szükséges)
Nyereményjáték elfogadása (bejelentkezés szükséges)
Játékos Nyereményjáték Aktivitásának adatlapja és kezelőfelülete (bejelentkezés szükséges)
Sorsolások, nyeremények és nyertesek listája (nyilvános)
Gyakori kérdések (nyilvános)
Nyereményjáték szabályzata (nyilvános)

A Nyereményjáték időtartama

A Nyereményjáték 2022.02.20.-án kihirdetéskor veszi kezdetét, a Nyereményjáték vége 2020.04.19 23:59 perc. A Nyereménypontok a játék időtartama alatt korlátlanul gyűjthetők.

Jelentkezés és pontgyűjtés

A Nyereményjátékra jelentkezi a www.mbbdekor.hu oldalon történő regisztrációval és a https://mbbdekor.hu/nyeremenyjatek-85 oldalon, a Szabályzat elfogadásával lehetséges.

A Nyereménypontok gyűjtésére a Szabályzatban megadott Aktivitások teljesítésével és rögzítésével lehetséges, az alábbiak szerint:

Aktivitás neve

Nyereménypont

Ismétlődés

Feladat

Weboldal és nyereményjáték regisztráció

1

Egyszeri

Regisztrálj a www.mbbdekor.hu weboldalon, ezt követően lépj be a nyeremenyjáték aloldalára, azaz a nyereményjáték adatlapdra. Ott figyelmesen olvasd el és fogadd el a játék szabályzatát. Az első nyereménypontodat már meg is szerezted. Az MBB DEKOR nyereményjáték oldalán tudod rögzíteni az aktivitásodat és követni a pontjaid alakulását, valamint a sorsolások eredményét.

Insta nyereményjáték komment

2

Egyszeri

A nyereménypontok megszerzéséhez a nyereményjáték INSTAGRAM bejegyzése alá írd meg kommentben, hogy regisztráltál a nyereményjátékra. A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni az INSTAGRAM felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Face nyereményjáték komment

2

Egyszeri

A nyereménypontok megszerzéséhez a nyereményjáték FACEBOOK bejegyzése alá írd meg kommentben, hogy regisztráltál a nyereményjátékra. A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni a FACEBOOK felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Insta nyereményjáték kedvelés

1

Egyszeri

A nyereménypontok megszerzéséhez nyomj egy kedvelést/lájkot a nyereményjáték INSTAGRAM bejegyzésére. A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni az INSTAGRAM felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Face nyereményjáték kedvelés

1

Egyszeri

A nyereménypontok megszerzéséhez nyomj egy kedvelést/lájkot a nyereményjáték FACEBOOK bejegyzésére. A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni a FACEBOOK felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Insta Barátok jelölése

2

Naponta

A nyereménypontok megszerzéséhez jelölj meg a nyereményjáték INSTAGRAM bejegyzése alatti komment szekcióban két barátot/ismerőst, akik szerinted szívesen részt vennének a játékban. Ezt minden nap megismételheted újabb ismerősök megjelölésével, amiért minden nap újabb nyereménypontokat kapsz. A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni az INSTAGRAM felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Face Barátok jelölése

2

Naponta

A nyereménypontok megszerzéséhez jelölj meg a nyereményjáték FACEBOOK bejegyzése alatti komment szekcióban két barátot/ismerőst, akik szerinted szívesen részt vennének a játékban. Ezt minden nap megismételheted újabb ismerősök megjelölésével, amiért minden nap újabb nyereménypontokat kapsz. A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni a FACEBOOK felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Insta követés

1

Egyszeri

A nyereménypontok megszerzéséhez legyél a követője az MBB DEKOR INSTAGRAM oldalának. Ha már ezt régebben megtetted, nincs más dolgod, mint rögzíteni az aktivitást és jóváírjuk a nyereménypontjaidat. A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni az INSTAGRAM felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Face követés

1

Egyszeri

A nyereménypontok megszerzéséhez legyél a követője az MBB DEKOR FACEBOOK oldalának. Ha már ezt régebben megtetted, nincs más dolgod, mint rögzíteni az aktivitást és jóváírjuk a nyereménypontjaidat. A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni a FACEBOOK felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Insta nyereményjáték sztori megosztás

3

Egyszeri

A nyereménypontok megszerzéséhez oszd meg a nyereményjáték INSTAGRAM bejegyzését INSTAGRAM sztoriban (@mbbdekor megjelöléssel). A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni az INSTAGRAM felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Face nyereményjáték poszt megosztás

3

Egyszeri

A nyereménypontok megszerzéséhez oszd meg a nyereményjáték FACEBOOK bejegyzését. A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni a FACEBOOK felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Insta MBB Dekor termékfotó

10

Többször

A nyereménypontok megszerzéséhez a nyereményjáték alatt vásárolt vagy megnyert MBB Dekor termékről készíts fotót/videót, és oszd meg INSTAGRAM bejegyzésként (@mbbdekor megjelöléssel). A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni az INSTAGRAM felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Face MBB Dekor termékfotó

10

Többször

A nyereménypontok megszerzéséhez a nyereményjáték alatt vásárolt vagy megnyert MBB Dekor termékről készíts fotót/videót, és oszd meg FACEBOOK bejegyzésként (az mbbdekor facebook oldalának megjelöléséve). A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni az FACEBOOK felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Insta napi bejegyzés kedvelés

1

Naponta

A nyereménypontok megszerzéséhez nyomj egy kedvelést/lájkot az MBB DEKOR INSTAGRAM oldalának napi bejegyzésére. Ezt minden nap megismételheted, az aznapi új bejegyzés/poszt alatt, amiért naponta kaphatsz nyereménypontokat. A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni az INSTAGRAM felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Face napi bejegyzés kedvelés

1

Naponta

A nyereménypontok megszerzéséhez nyomj egy kedvelést/lájkot az MBB DEKOR FACEBOOK oldalának napi bejegyzésére. Ezt minden nap megismételheted, az aznapi új bejegyzés/poszt alatt, amiért naponta kaphatsz nyereménypontokat. A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni a FACEBOOK felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Insta napi bejegyzés komment

1

Naponta

A nyereménypontok megszerzéséhez írj kommentet az MBB DEKOR INSTAGRAM oldalának napi bejegyzéséhez. Ezt minden nap megismételheted, az aznapi új bejegyzés/poszt alatt, amiért naponta kaphatsz nyereménypontokat. A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni az INSTAGRAM felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

Face napi bejegyzés komment

1

Naponta

A nyereménypontok megszerzéséhez írj kommentet az MBB DEKOR FACEBOOK oldalának napi bejegyzéséhez. Ezt minden nap megismételheted, az aznapi új bejegyzés/poszt alatt, amiért naponta kaphatsz nyereménypontokat. A nyereményjáték adatlapodon ne felejtsd el megadni a FACEBOOK felhasználó nevedet, hogy ellenőrizhessük és jóváírhassuk a nyereménypontjaidat.

A Nyereménypontok jóváírása az Aktivitás Szervező általi elfogadása esetén történnek meg. A Szervező az Aktivitás elutasításáról vagy elfogadásáról külön értesítést nem küld. Az Aktivitások elbírálásának határideje 48 óra.

Nyeremények

A Nyeremények és a sorsolások időpontjai az alábbiak:

Sorsolás napja

Nyeremény típusa

Nyeremény elnevezése

Nyeremény értéke

Nyertesek száma

ÖSSZESEN

915.000 forint

176

2022.02.26

HETI NYEREMÉNY

CupCake kézműves illatgyertya

5.000 forint

1

2022.02.26

HETI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

5.000 forint

4

2022.03.01

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.03.01

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.03.03

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.03.03

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.03.05

HETI NYEREMÉNY

CupCake kézműves illatgyertya

5.000 forint

1

2022.03.05

HETI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

5.000 forint

4

2022.03.08

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.03.08

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.03.10

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.03.10

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.03.12

HETI NYEREMÉNY

CupCake kézműves illatgyertya

5.000 forint

1

2022.03.12

HETI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

5.000 forint

4

2022.03.15

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.03.15

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.03.17

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.03.17

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.03.19

HETI NYEREMÉNY

CupCake kézműves illatgyertya

5.000 forint

1

2022.03.19

HETI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

5.000 forint

4

2022.03.22

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.03.22

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.03.24

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.03.24

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.03.26

HETI NYEREMÉNY

CupCake kézműves illatgyertya

5.000 forint

1

2022.03.26

HETI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

5.000 forint

4

2022.03.29

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.03.29

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.03.31

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.03.31

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.04.02

HETI NYEREMÉNY

CupCake kézműves illatgyertya

5.000 forint

1

2022.04.02

HETI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

5.000 forint

4

2022.04.05

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.04.05

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.04.07

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.04.07

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.04.09

HETI NYEREMÉNY

CupCake kézműves illatgyertya

5.000 forint

1

2022.04.09

HETI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

5.000 forint

4

2022.04.12

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.04.12

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.04.14

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.04.14

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.04.16

HETI NYEREMÉNY

CupCake kézműves illatgyertya

5.000 forint

1

2022.04.16

HETI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

5.000 forint

4

2022.04.19

NAPI NYEREMÉNY

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

1

2022.04.19

NAPI NYEREMÉNY

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

4

2022.04.23

FŐNYEREMÉNY I.

ANDROID TABLET, EGYEDI TERVEZÉSŰ TARTÓVAL, DIORÁMA KÖRNYEZETBEN

150.000 forint

1

2022.04.23

FŐNYEREMÉNY II.

VÁSÁRLÁSI KUPON

20.000 forint

1

2022.04.23

FŐNYEREMÉNY III.

VÁSÁRLÁSI KUPON

10.000 forint

1

2022.04.23

KÜLÖNDÍJ I.

Kávémaci, egyedi díszdobozban

50.000 forint

1

2022.04.23

KÜLÖNDÍJ II.

VÁSÁRLÁSI KUPON

20.000 forint

1

2022.04.23

KÜLÖNDÍJ III.

VÁSÁRLÁSI KUPON

10.000 forint

1

2022.04.23

FŐDÍJ A.

Desszert Illatgyertya

10.000 forint

5

2022.04.23

FŐDÍJ B.

Kézműves Virágdoboz

7.000 forint

5

2022.04.23

FŐDÍJ C.

VÁSÁRLÁSI KUPON

5.000 forint

5

2022.04.23

FŐDÍJ E.

CupCake kézműves illatgyertya

3.000 forint

10

2022.04.23

FŐDÍJ F.

Kézműves Illatviasz válogatás

3.000 forint

10

2022.04.23

FŐDÍJ G.

VÁSÁRLÁSI KUPON

3.000 forint

20

A nyeremények átruházhatók, ajándékba adhatók, de pénzre át nem válthatók.

A Szervező vállalja, hogy kifizeti a nyereményre esetlegesen közvetlenül alkalmazandó személyi jövedelemadót és a nyereményekkel kapcsolatban közvetlenül felmerülő további adó vagy egyéb esetleges járulék megfizetését is vállalja.

Sorsolás

A Játékosok közül a nyerteseket egy véletlenszerűen működő alkalmazás választja ki. A Játékos nyerési esélyei a Nyereménypontok számával egyenes arányban nőnek. A Sorsolás során a sorsolás napját megelőző második napig leadott és jóváhagyott Aktivitások Nyereménypontjai kerülnek beszámításra.

A Különdíjas nyereményeket, sorsolás nélkül, a legtöbb Nyereménypontot gyűjtő 3 Játékos részére tartjuk fenn.

Nyertesek értesítése

A nyerteseket minden esetben e-mailen, és/vagy a Facebook/Instagram üzenetben értesítjük, ha valaki azonban mégsem kapna levelet, de a weboldalon, illetve a Facebook-on, Instagramon közzétett nyertesek között felismeri magát, kérjük, jelentkezzen az info@mbdekor.hu e-mail címen az e-mail címe megírásával, feltüntetve azt is, hogy melyik játékban és mikor nyert.

A nyeremények kézbesítése

A nyereménytárgyak esetén, a Szervező kézbesíti, vagy kézbesítteti azt a nyerteseknek. A szállítás átfutási ideje maximum egy hét. A Szervező mindent megtesz a nyeremények mielőbbi kézbesítése érdekében, kérjük kedves nyerteseink türelmét.

(A nyeremények országhatáron kívülre történő küldését nem tudjuk vállalni, csak magyarországi címre tudjuk eljuttatni a csomagot.)

Nyereménykuponok esetén, a Szervező a Játékos által megnyert nyereménykupon kódját két munkanapon belül elküldi. A Nyereménykuponok egyszer használhatóak fel, legkésőbb 2020. június 30.-ig.

A kézbesítéssel kapcsolatos reklamáció kizárólag a Szervezőnél tehető meg.

A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

Adatkezelés

Játékosok a Játékban való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy

- a nyereményjátékkal kapcsolatosan e-mail értesítést fogadjon a Szervezőtől;

- megadott adataik (név, e-mailcím, lakcím, telefonszám) a Szervező., mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek és azokat a Szervező minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a nyeremények kisorsolása, a nyertesek értesítése és a sorsolásig érkező reklamációk kezelése céljából, legfeljebb a sorsolást követő 6 hónapig;

- tárgynyeremény esetén, a nyertesek név, lakcím, telefonszám és email cím adatait a nyeremények kézbesítése / a megnyert szolgáltatás igénybevétele, az ezzel kapcsolatos ügyintézés és számviteli kötelezettségek teljesítése érdekében a Szervező átadhatja a szállítást végző partnereinek.

A Szervező, a www.mbbdekor.hu oldalon kihirdetett adatkezelési szabályzatnak megfelelően a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a Játékosoktól kapott felhatalmazások keretei között.

Felelősség kizárás

A pályázatok hiányosságáért (névelírás, kevesebb válasz stb.), értesítési, vagy szállítási késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékosok az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a Játékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékosokat terheli.

Mentesítés

A Nyereményátékot semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy kezeli sem a Facebook, sem az Instagram, illetve nincs közük a játékhoz. A Facebook és az Instagram mentesítve van minden felelősség alól a játékban résztvevőkkel szemben.

A játék mindenben megfelel a Facebook és az Instagram hatályos szabályainak.

Egyéb

A Játékos a Nyereményjátékban történő részvétellel automatikusan elfogadja a jelen Szabályzatot és feltétel nélküli beleegyezését adja ahhoz, hogy nyertessége esetén nevét és lakcímét (kizárólag a település megjelölésével), valamint fénykép beküldése esetén fényképét a Szervező weboldalán és közösségi oldalán a sorsolástól számított 6 hónapig nyilvánosságra hozza. A Játékos a fénykép beküldésével szavatolja, hogy amennyiben a fényképen a Játékoson kívül más is szerepel, vagy a fénykép közzététele egyéb okból harmadik személy hozzájárulásához kötött, rendelkezik e személyek közzétételhez való hozzájárulásával. A Játékos kijelenti, hogy a regisztrációs adatai megfelelnek a valóságnak.