Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kézműves illatgyertyák

Különleges, hisz az élmény garantált

A #madebyBandzsók gyertyák egy igazán különleges vonalat képviselnek. A legtöbb gyertya stílus kicsit a gasztronómia irányába kalandozik, de ki ne szeretné a süteményeket, forró italokat, koktélokat? Főleg, ha ezek nem is járnak bűntudatot keltő kalória bevitellel.☺️ Folyamatosan bővíteni fogom ezt a termék kategóriát is több stílussal, ezért mindig érdemes lesz ide visszatérned.

Miért pont szójaviaszból?

A szójaviasz illatgyertyák mindenképpen jó választás azoknak, akiknek fontos, hogy az otthona vegyszermentes maradjon. A szójaviasz egy olyan növényi eredetű anyag, amely égésekor nem növeli a levegő szén-dioxid tartalmát a paraffin gyertyákkal ellentétben. Hosszabb ideig is égnek, vagyis 50%-al tovább tartanak, ezért tovább élvezheted a látványt is és az illatot is. A 100 grammos termék égési ideje minimum 24-25 óra. Mindegyik gyertyánál feltüntetésre került a pontos súlya, ami csak a viaszra értendő, az üvegek súlya nincs beleszámolva.

* Természetesen azokról sem feledkezem meg, akik a gyertyákat szeretik, de az illatokat már nem kedvelik, ezért legördülő menüből van lehetőséged kiválasztani az ILLATMENTES változatot. FONTOS: Ezek a gyertyák mind kézműves termékek. Ez azt jelenti, hogy bármennyire is törekszem a tökéletességre minimális eltérést tapasztalhatsz a képen szereplő és a megrendelt termék kinézete között.


Rendezés: